Isänpäivä 9.11

Isänpäivä on tänä vuonna sunnuntaina 9.11. Vaimot ja lapset miettivät taas, mitä isälle lahjaksi. Tässä ehdotuksia kodin keittiömestarin lahjoiksi!

TÄSTÄ LINKISTÄ TUOTEKORTTIIN

Pihvinpaistajan isänpäivälahjat!


Hyvä veitsi on kokin tärkein työkalu

Hyvän lihan leikkaamiseen ei käytetä huonoa veistä! Victorinoxilta löytyy useita kunnon kokkiveitsiä – ison miehen käteen sopii esimerkiksi testivoittaja, erikoisleveällä terällä varustettu Fibrox-veitsi, joka ei luista märässäkään kädessä.


Laadukas teroitin pitää veitsen kunnossa!

Hyvää veistä pitää toki huoltaa asianmukaisin välinen. ChefsChoice-hybriditeroitin on yhdistelmä ammattitason sähköteroitinta ja manuaalista teroitinta. Tämän käsittelyn jälkeen veitsi on kuin uusi!


Paras pihvi paistuu parhaalla pannulla!

Kun pihvejä paistetaan, on pannu tietysti avainasemassa. Swiss Diamond -pannut varaavat itseensä lämpöä niin hyvin, etteivät hyydy isommankaan lihakimpaleen alla. Timanttivahvisteisella pinnoitteella päällystetty Swiss Diamond täyttää vaativimmankin isän laatuvaatimukset. Esim. 28 cm induktiolle sopiva paistinpannu,


Maustaminen viimeistelee täydellisen pihvin

Laatutietoinen isä tietää, ettei ole sama miten pihvinsä maustaa. Cole & Masonin Gourmet Precision -sarjan pippurimylly viiltää ensin pippurin kuoren auki ja murskaa sen vasta sen jälkeen, jolloin kaikki pippurin aromit vapautuvat ja makuelämyksestä tulee täydellinen. Tasalaatuisen varmistaa koneisto, josta voi valita kuuden eri karkeuden välillä. Esim. kuvan Derwent pippuri- tai suolamylly,

Ajankohtaista

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tilausvahvistus

Lähetämme aina sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta selviää:

 • Tilausnumero
 • Maksuviite
 • Linkki, josta saa tilauksen kuitin tallennettua / tulostettua (PDF)
 • Linkki tilausseurantaan
 • Tilauksen loppusumman arvonlisäveroineen eriteltynä

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit myös tarkastaa tilauksen sisällön.
Toimitamme jokaisen tilauksen yhteydessä myös paperitulosteen josta selviävät seikkaperäiset palautusohjeet!

Mikäli Jasmine Jewelsin sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy kirjoitus- tai laskentavirheitä, Jasmine Jewels ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti.
 • Postitus, pakkaus- ja käsittelykulut ovat 4,90 €. Yli 100 € tilauksissa postikulut ovat 0 €.
 • Hinnat sisältävät 24% ALV:n. Ostohetkellä voimassa oleva hinta näkyy kunkin tuotteen kohdalla.
 • Toimitusaika tuotteille vaihtelee tuotteittain, mutta yleensä toimitusaika on 1-2 viikkoa tilauksesta. Jos tuote on päässyt loppumaan varastostamme ja toimitusaika sen johdosta pitenee, niin otamme yhteyttä välittömästi.
 • Palautusoikeutta ei ole kaiverretuilla tuotteilla, räätälöidyillä tuotteilla sekä korvakoruilla johtuen hygieniasyistä, koska palautettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajansuojalaki 6:16 § 3 ja 4).
  Jos kyseessä on tilaustyönä tehty sormus/koru, palautusoikeus on rajoitettu kuluttajansuojalain 6. luvun pykälän 16 mukaisesti seuraavasti:
  Jollei toisin sovita, kuluttajalla ei ole 15 §:ssä säädettyä peruuttamisoikeutta, jos sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan mittojen mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota tai ettei tavaraa voida lainkaan myydä edelleen. Asiakaspalautus käyttämättömälle ja ei räätälöidylle tuotteelle on maksuton!
 • Ole erityisen tarkkana tilaustyönä valmistettaviin tuotteisiin jotka ovat Titanium 3D, 3D Gold, 3D Carbon sekä Classic-sormukset joilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta muutoin kuin tuotevirhetapauksessa. Erikoismalleissa on yleensä 30% ennakkomaksu, kun valmistaja on ottanut tuotteen valmistukseen ei peruutusoikeutta enää ole, muutoin kuin tuotevirhetapauksessa. Mikäli tilaus peruutetaan tässä vaiheessa, perimme peruutusmaksuna etukäteen maksetun ennakkomaksun hinnan.
 • Tuotteita toimitetaan vain Suomeen.
 • Yli 200 € tilaukset toimitetaan kirjattuna tai postipakettina.
 • Toimitus ainoastaan postin välityksellä.