Uusia brändejä!

Lisäsimme sivustollemme uusia huippubrändejä kuten:

Chef’n-keittiövälineet:
Chef’nin tunnetuimmat tuotteet Suomessa ovat varmasti yhden käden pippuripallot. Keittiön Pelle Pelottamana tunnettu David Holcomb on ideoinut keittiöön runsaasti muitakin ruoanlaittoa helpottavia tuotteita.

Cole & Mason -myllyt:
Cole & Masonin tinkimättömällä ammattitaidolla valmistetut pippuri- ja suolamyllyt hakevat vertaistaan.

Aquapac -vesitiiviit tuotteet:
Aquapackin suojapusseja on monia eri kokoja erilaisiin käyttötarkoituksiin – puhelimille, kameroille, iPadille tai vaikka rahoille.

Victorinox-taskutyökalut:
Sveitsiläinen Victorinox on maailman suurin ja arvostetuin taskuveitsien ja taskutyökalujen valmistaja.

Victorinox-keittiöveitset:
Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.

VacuVin-keittiövälineet:
Vuonna 1983 Bernd Schneider, Vacu Vin B.V.:n perustaja, sai idean Vacuvin Wine Saver-korkista. Yhdessä veljensä Johnin kanssa he kehittivät tavan säilyttää avattu viinipullo ilman, että viini sen sisällä pilaantuisi.

Pulltex-viinitarvikkeet:
Pulltex Wine Concepts -sarja käsittää täydellisen valikoiman viinin käsittelyyn ja nauttimiseen liittyviä laadukkaita tuotteita.

Lékué-keittiövälineet:
Jo yli 25 vuoden ajan Lékué on onnistunut luomaan uudenlaisia ja nerokkaita tuotteita, jotka helpottavat työskentelyä keittiössä ja tuovat mielihyvää käyttäjälleen.

Chef’s Choice -teroittimet:
Chef’s Choice on amerikkalainen timanttilaikkateroituskoneisiin ja timanttipinnoitettuihin teroituslaitteisiin erikoistunut valmistaja.

Swiss Diamond -paistoastiat:
Swiss Diamond -paistoastioissa käytetään täysin uutta timanttikitein vahvistettua tarttumatonta pinnoitetta.

XGlow-valaisimet:
Sopivan hintaluokan korkealaatuisia valaisimia huippuominaisuuksilla jokaiselle ulkoilijalle.

Original S.W.A.T -jalkineet:
Valikoimamme kengät sopivat kaikkeen päivittäiseen käyttöön. Ne ovat todella kevyitä, laadukkaita ja kestäviä. Kenkämme ovat taktisia jalkineita urheilukengän mukavuudella ja markkinoiden kovimmalla suorituskyvyllä.

Tule tutustumaan laatutuotteisiin!
http://www.jasmi.net/

Ajankohtaista

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tilausvahvistus

Lähetämme aina sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta selviää:

 • Tilausnumero
 • Maksuviite
 • Linkki, josta saa tilauksen kuitin tallennettua / tulostettua (PDF)
 • Linkki tilausseurantaan
 • Tilauksen loppusumman arvonlisäveroineen eriteltynä

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit myös tarkastaa tilauksen sisällön.
Toimitamme jokaisen tilauksen yhteydessä myös paperitulosteen josta selviävät seikkaperäiset palautusohjeet!

Mikäli Jasmine Jewelsin sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy kirjoitus- tai laskentavirheitä, Jasmine Jewels ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti.
 • Postitus, pakkaus- ja käsittelykulut ovat 4,90 €. Yli 100 € tilauksissa postikulut ovat 0 €.
 • Hinnat sisältävät 24% ALV:n. Ostohetkellä voimassa oleva hinta näkyy kunkin tuotteen kohdalla.
 • Toimitusaika tuotteille vaihtelee tuotteittain, mutta yleensä toimitusaika on 1-2 viikkoa tilauksesta. Jos tuote on päässyt loppumaan varastostamme ja toimitusaika sen johdosta pitenee, niin otamme yhteyttä välittömästi.
 • Palautusoikeutta ei ole kaiverretuilla tuotteilla, räätälöidyillä tuotteilla sekä korvakoruilla johtuen hygieniasyistä, koska palautettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajansuojalaki 6:16 § 3 ja 4).
  Jos kyseessä on tilaustyönä tehty sormus/koru, palautusoikeus on rajoitettu kuluttajansuojalain 6. luvun pykälän 16 mukaisesti seuraavasti:
  Jollei toisin sovita, kuluttajalla ei ole 15 §:ssä säädettyä peruuttamisoikeutta, jos sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan mittojen mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota tai ettei tavaraa voida lainkaan myydä edelleen. Asiakaspalautus käyttämättömälle ja ei räätälöidylle tuotteelle on maksuton!
 • Ole erityisen tarkkana tilaustyönä valmistettaviin tuotteisiin jotka ovat Titanium 3D, 3D Gold, 3D Carbon sekä Classic-sormukset joilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta muutoin kuin tuotevirhetapauksessa. Erikoismalleissa on yleensä 30% ennakkomaksu, kun valmistaja on ottanut tuotteen valmistukseen ei peruutusoikeutta enää ole, muutoin kuin tuotevirhetapauksessa. Mikäli tilaus peruutetaan tässä vaiheessa, perimme peruutusmaksuna etukäteen maksetun ennakkomaksun hinnan.
 • Tuotteita toimitetaan vain Suomeen.
 • Yli 200 € tilaukset toimitetaan kirjattuna tai postipakettina.
 • Toimitus ainoastaan postin välityksellä.